Stall Horgen

Stall Horgen ligger i landlige og naturlige omgivelser i Hokksund, i Øvre Eiker. Her er det umiddelbar nærhet til turstier.

Stallen har 20 plasser for oppstalling og det tilbys undervisning på alle nivåer. Vi tilbyr også innridning og hjelp til kjøp og salg av hest.
Under oppstalling er det tilgang til oppgradert rideannlegg og fine utearealer. 

Om Stall Horgen

Stall Horgen har 20 bokser til oppstalling. Det inkluderer inn-og utslipp, fôring tre ganger om dagen og tilgang til alle fasiliterer. Ledige oppstallingsplasser varierer.  Vi har ridebaner ute, samt en overbygget ridebane som er til disposisjon for dem som har oppstalling hos oss.
Det er også fine turområder for hest og rytter i umiddelbar nærhet. 

Både paddocker, stall og ridehus er oppgradert i senere tid.  Til tider har vi også løsdriftsplass for føll.

Hest i trening

De ansatte på Stall Horgen har solid kunnskap og erfaring med opptrening av hest.
Vi tar på oss tilridning, innridning og videreutvikling av hest, i tillegg til skolering for konkurranser eller for hobby. Hesten stalles opp hos oss i en lengre periode, mens vi tar oss av skoleringen. Tidsperioden avklares etter behovene. 

Kurs og undervisning

​​Vi holder kurs for grønt kort og generell undervisning i dressur. Kursene er tilpasset alle klasser og nivåer. Det er faste trenere som har undervisningen, men vi leier også inn både dommere og andre trenere ved anledning. 

Vi har ikke hest til utlån, så du må ha tilgang på egen hest for å være med på kurs, enten den er oppstallet her eller om du kommer med den når undervisningen skal skje.